Wilo-Plavis C-2G

Kompakt kondenzátumátemelő-telep kondenzációs kazánokhoz, hűtő- és klímaberendezésekhez

Kondenzátum esetén, amikor a fűtési, hűtési vagy légkondicionáló készülékek az összefolyás szintje alatt helyezkednek el és a kondenzátumot természetes lejtőn nem lehet a szennyvízrendszerbe üríteni, a Wilo egy új sorozatú készüléket kínál a Wilo-Plavis-C-2G-t.

Műanyagból készül, ellenáll a korróziónak és a könnyű adalékoknak. A szivattyú ideális megoldás a kondenzátum gyűjtésére és emelésére a lakóházak hűtő- / légkondicionáló rendszereiből, valamint az irodai és szolgáltató létesítményekből. A belső kialakítás és az elektróda szintérzékelők használata révén ez a piacon elérhető egyik legkompaktabb rendszer. A tartály 180 ° -kal elforgatható az egyszerű telepítés érdekében. A rendkívül ergonomikus kialakításnak köszönhetően ezek az eszközök szinte láthatatlan módon telepíthetők, és csendes működésük (<40dB) a felhasználók számára kedvező.

A Wilo kondenzátumátemelő-telep működésének elve

A folyadékszintet az elektronikus vezérlő automatikusan beállítja, a szivattyú akkor indul, amikor a folyadékszint eléri a fenti érzékelőt, és leáll, amikor a folyadékszint lecsökken a lenti érzékelőhöz. A kondenzátumot egy Ø 8 -10 mm átmérőjű lefolyócsövön keresztül ürítik.

A Wilo-Plavis C-2G kondenzátum-átemelő telep típusai

Wilo-Plavis 011-C

A Wilo-Plavis 011-C mellett alacsony energiafogyasztása, könnyű telepítése és gyors karbantartása szól. A csatlakoztatásra kész kivitel a megbízható szintméréssel nagyfokú üzembiztonságot kínál. Kompakt kivitelének, modern kialakításának és csendes üzemének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a családi és ikerházas lakókörnyezetekbe.

Wilo-Plavis 013-C

A Wilo-Plavis 013-C verzió az ergonómia és a funkcionalitás tökéletes kombinációja. Fel van szerelve 2 befolyással, kényelmesen választható átmérővel. Az üzembiztonság érdekében a készüléknek van egy riasztóérintkezője 1,5 m-es kábellel és egy LED-es riasztással.

Wilo-Plavis 015-C

Az ajánlat kiterjesztése és az alkalmazás lehetősége a 015-C verzió. Ez lehetővé teszi legfeljebb 4 beáramlás csatlakoztatását az eszközhöz.

Ebben a verzióban a 200 kW teljesítményű kazánokkal végzett munka biztonsága érdekében külön granulátumkamrát vezettek be a kondenzátum Ph-jának semlegesítésére (700 gramm granulátum tartozik a szállítási terjedelembe). Vezérlő hangjelzéssel, LED riasztással és riasztó kábellel (1,5 m) van felszerelve.

Teljes jellegmező

A Wilo-Plavis C-2G jellemzői (kattintson a nagyításhoz)